Головна Новини Політика кабмін Шмигаль розповів, чи є у планах уряду зупинити країну на локдаун
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль розповів, чи є у планах уряду зупинити країну на локдаун

Уряд не хоче вводити локдаун в Україні, оскільки економіка тільки-но почала відновлюватися

27 жовтня 2021, 16:43
Поділіться публікацією:

В уряді не хочуть гальмувати зростання економіки країни карантинними обмеженнями. Після введення всеукраїнського локдауну нові обмеження обов'язково позначаться на зростанні ВВП, зменшать відновлення економіки. Як повідомляє видання "Коментарі", про це під час спілкування з представниками ЗМІ заявив Денис Шмигаль, повідомляючи про підсумки поїздки до Донецької області.

Шмигаль розповів, чи є у планах уряду зупинити країну на локдаун

Денис Шмигаль. Фото: з відкритих джерел

За словами Шмигаля, на порядку денному уряду введення локдауну по всій країні немає. Цифри показують, що економіка тільки почала відновлюватись і неправильно було б цей процес зупиняти саме зараз. Глава уряду також зазначив, що локдаун може серйозно вдарити по ВВП, який тільки почав зростати.

Зазначимо, раніше глава уряду Денис Шмигаль розповів, що у планах Кабінету міністрів вводити жорсткий локдаун немає. При цьому Денис Шмигаль додав, що про локдаун не потрібно буде навіть говорити, якщо суттєво прискоряться темпи вакцинації в країні і спалах коронавірусу піде на зниження.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Зеленський також заявив в інтерв'ю телеканалу "ICTV", що Україна може уникнути сценарію локдауну лише, якщо в країні населення охоче вакцинуватиметься від коронавірсу. Володимир Зеленський також озвучив свою особисту позицію – він проти локдауну, бо це суттєво послабить економіку. Президент також зазначив, що він би хотів відтягнути введення локдауну, а в ідеалі взагалі пройти нову хвилю пандемії без нього, тому що відновлюватися після жорсткого карантину доведеться досить тривалий проміжок часу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини