Головна Новини Політика кабмін Росіяни почали бомбардувати наші підприємства: Шмигаль прокоментував ракетні атаки РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни почали бомбардувати наші підприємства: Шмигаль прокоментував ракетні атаки РФ

Денис Шмигаль заявив, що Росія бомбить український газовидобуток та "Південмаш"

17 листопада 2022, 11:40 comments1152
Поділіться публікацією:

Країна-агресор завдає ударів по газодобувним об'єктам України та Південному машинобудівному заводу у Дніпрі. Як повідомляє видання "Коментарі", про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, виступаючи на Київському міжнародному економічному форумі.

Росіяни почали бомбардувати наші підприємства: Шмигаль прокоментував ракетні атаки РФ

Денис Шмигаль. Фото: з відкритих джерел

"У перші дні нам пророкували поразку буквально за дні, за тижні – ми вистояли. Дев'ять місяців боротьби ми навчилися з цим жити. Зараз над Києвом пролітають ракети, зараз бомбардують нашу газовидобуток, бомбять наші підприємства у Дніпрі, "Південмаш". на це ми розуміємо, як стримувати окупантів", – заявив Денис Шмигаль.

Зазначимо, у першій половині дня 17 листопада у місті Дніпро було зафіксовано кілька ракетних попадань у два інфраструктурні об'єкти.

Південний машинобудівний завод у Дніпрі – підприємство з виробництва ракетно-космічної техніки та технологій оборонного, наукового та народногосподарського призначення.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у британській розвідці розповіли, з яким ризиком стикається Росія, завдаючи масованих ударів по Україні.                                                                                                                                                                                                              

Також видання "Коментарі" повідомляло – між країнами НАТО вже пройшли термінові консультації через інцидент із падінням ракети у Польщі. Про що говорить реакція сторін зараз? Як ситуація може розвиватися далі? Чому НАТО відверто побоялися жорсткіше відреагувати на інцидент у Польщі. Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини