Головна Новини Політика кабмін Росія не припиняє терор: Шмигаль дав відповідь – чи готова Україна розпочати опалювальний сезон
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія не припиняє терор: Шмигаль дав відповідь – чи готова Україна розпочати опалювальний сезон

Прем'єр запевняє, що в тилу Україна готова практично на 100% розпочати опалювальний сезон

19 жовтня 2022, 09:00 comments1922
Поділіться публікацією:

Житловий фонд на 100% готовий до старту опалювального сезону. При цьому йдеться про населені пункти, які розташовані в тилу, подалі від тієї лінії, де проходить фронт. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив глава уряду Денис Шмигаль.

Росія не припиняє терор: Шмигаль дав відповідь – чи готова Україна розпочати опалювальний сезон

Денис Шмигаль. Фото: з відкритих джерел

Прем'єр-міністр зазначив, що російські загарбники не перестають обстрілювати критичну інфраструктуру. Найбільше ударів припадає на об'єкти енергетики. Незважаючи на цей терор, Україна продовжує підготовку до опалювального сезону, прискорюється в темпах підготовки.

Денис Шмигаль поінформував, що зараз основна робота ведеться з того, щоб накопичити ресурси та сформувати резерви. Житловий фонд, лікарні, школи у неприфронтових громадах готові розпочати подачу тепла. Незважаючи на війну, Україна добре підготувалася до настання холодів. У підземних сховищах 14 млрд. 135 млн. метрів кубічних газу.

"Потужності для імпорту з країн ЄС у разі потреби також підготовлені. Вугілля на складах удвічі більше, ніж минулого року на цей же період", — наголосив прем'єр-міністр.

Варто зазначити, що першими опалювальний сезон в Україні вже розпочали лікувальні заклади. У низці регіонів у лікарні вже почали подавати тепло.                                                                                      

Читайте також на порталі "Коментарі" — Роман Насіров знову у ЗМІ – екс-главі ДФС та його раднику оголосили підозру: отримав 722 млн грн неправомірної вигоди.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Україні подешевшає гречка : у Мінагрополітики назвали нову ціну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини