Головна Новини Політика кабмін Прем'єр-міністр зробив заяву про карантин на травневі свята
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр-міністр зробив заяву про карантин на травневі свята

За словами Дениса Шмигаля, адаптивний карантин є дієвим

25 квітня 2021, 14:08
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що уряд не планує змінювати модель адаптивного карантину в країні на травневі свята. Про це чиновник написав на своїй сторінці у Facebook.

Прем'єр-міністр зробив заяву про карантин на травневі свята

Денис Шмыгаль - фото з відкритих джерел

Очільник уряду зазначив, що адаптивний карантин, який діє на всій території країни, є ефективним.

За його словами, із "червоної" карантинної зони вже вийшли дві області — Одеська і Чернівецька. Там динаміка захворюваності на коронавірус стабілізувалася.

"Наближаються важливі для українців свята і потрібно, щоб радість від їхнього відзначення не затьмарило зростання захворюваності. Уряд не буде на травневі свята змінювати модель адаптивного карантину, оскільки він демонструє свою дієвість", — написав Денис Шмигаль.

Також прем'єр підкреслив, що для уникнення зростання захворюваності у період травневих свят уряд обговорив питання дотримання карантинних заходів із представниками Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій.

Нагадаємо, що роботу церков на Великдень в Україні обмежувати не будуть, однак парафіянам необхідно буде дотримуватися карантинних правил. Зокрема, носити медичні маски або респіратори, дотримуватися соціальної дистанції. Про це розповів предстоятель Православної церкви України Епіфаній. Він зазначив, що всі бажаючі можуть перебувати в церкві, дотримуючись правил карантину.

Раніше портал "Коментарі" писав, що, за словами головного лікаря одного з діагностичних медичних центрів Львова Тараса Жиравецького, нові штами коронавірусного захворювання здатні передаватися швидше, а перебіг хвороби стає непередбачуваним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

sex

25 квітня 2021, 14:46

Горячие девушки хотят основательно траха во все дырки, дают без денег и разговоров ----- http://srt.vg/hotelka


Новини