Головна Новини Політика кабмін Перетасування в Кабінеті Міністрів на фінішній прямій – джерело
commentss НОВИНИ Всі новини

Перетасування в Кабінеті Міністрів на фінішній прямій – джерело

Стало відомо, які кадрові зміни будуть проводити

26 жовтня 2021, 11:45
Поділіться публікацією:

Найближчим часом у Кабінеті Міністрів очікують на значні перестановки. За даними джерел з Офісу президента, Банкова погодила вже три кандидатури на міністерські посади.

Перетасування в Кабінеті Міністрів на фінішній прямій – джерело

Кадрові зміни проведуть найближчим часом, фото з відкритих джерел

На посаді міністра оборони Андрія Тарана замінить віце-прем'єр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Рєзніков. Голова Мінрегіону Олексій Чернишов піде на підвищення та отримає посаду віце-прем'єра. Очікуються зміни й в економічному блоці. Замість міністра економіки Олексія Любченка буде призначено заступника глави офісу президента Юлію Свириденко:

"Рєзникову ставиться завдання збалансувати ситуацію між оборонним відомством та генштабом. Чернишову додадуть повноважень для реалізації розвитку економічного регіонального треку, а Свириденко повністю у темі роботи міністерства, оскільки вже обіймала посаду заступника міністра у Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства", — заявило джерело.

 Щодо решти кандидатур переговорний процес триває.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, Кабінет Міністрів найближчим часом можуть залишити віце-прем'єр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський, міністр соцполітики Марина Лазебна, міністр оборони Андрій Таран, міністр економіки та віце-прем'єр Олексій Любченко, міністр юстиції Денис Малюська та міністр захисту навколишнього середовища Роман Абрамовський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення


Новини