Головна Новини Політика кабмін Очільник МОЗ зробив заяву стосовно смертей українців після вакцинації
commentss НОВИНИ Всі новини

Очільник МОЗ зробив заяву стосовно смертей українців після вакцинації

Кожен подібний трагічний випадок буде розслідуватися згідно з протоколом

25 березня 2021, 16:18
Поділіться публікацією:

Очільник Міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов заявив, що в нашій країні не зафіксовано летальних випадків у результаті вакцинації від коронавірусу, повідомляє "Інтерфакс".

Очільник МОЗ зробив заяву стосовно смертей українців після вакцинації

Максим Степанов - фото: МОЗ

"У нас не було смертей після вакцинації від коронавірусу. У нас померли люди, які до того вакцинувалися", — сказав міністр.

Голова МОЗ підкреслив, що кожен подібний трагічний випадок, згідно з протоколом, підлягає розслідуванню.

Нагадаємо, в Одеській області в позаслужбовий час і поза військовою частиною раптово втратила свідомість військовослужбовець за контрактом. Медичним працівникам не вдалося її реанімувати.

Повідомлялося, що жінка страждала на гіпертонію, а напередодні трагедії їй ввели вакцину від COVID-19. За словами начальника медичної служби військової частини, де вона проходила службу, станом на ранок 23 березня скарг на стан здоров'я жінка не висловлювала. Останні хвилини життя військовослужбовиці, яка померла посеред вулиці в Чорноморському Одеської області, потрапили на відео.

У Міністерстві охорони здоров'я назвали причину смерті військовослужбовиці, яка раніше вакцинувалася від коронавірусу. Як стало відомо після судової медекспертизи, жінка померла через гостру серцево-судинну недостатність. Крім цього, військовослужбовець страждала на атеросклеротичний кардіосклероз, що також могло вплинути на самопочуття і подальший летальний результат.

Разом із загиблою свою дозу вакцини з одного флакона отримали ще дев'ять її товаришів по службі. Усі вони почуваються задовільно, скарг на здоров'я не надходило.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини