Головна Новини Політика кабмін Може він був би кращим президентом, ніж Порошенко, - нардеп про кандидата в президенти
commentss НОВИНИ Всі новини

Може він був би кращим президентом, ніж Порошенко, - нардеп про кандидата в президенти

Олександр Качура розповів про інсайдерську інформацію з оточення Кличко

20 жовтня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

Кореспондентка порталу "Коментарі" запитала в народного депутата Олександра Качури, що відомо про наміри мера Києва йти в президенти. Про Зеленського Качура сказав, що глава держави, скоріш за все, ще не визначився чи піде на другий строк.

Може він був би кращим президентом, ніж Порошенко, - нардеп про кандидата в президенти

Кличко хоче йти в президенти, фото з відкритих джерел

"Я не знаю про амбіції Зеленського. Він ще не говорив про те чи збирається ще раз балотуватися на президентський пост. Думаю, що він ще сам для себе не вирішив. Якщо Віталій Володимирович вирішив балотуватися кудись, то це його право. Краще б він би пішов в 2014 році, а не домовлявся з іншими політиками. Може, він би був кращим президентом, ніж Порошенко ", — уточнив народний обранець.

А ось про мера столиці нардеп сказав, що мер за сім років не відкрив жодної нової станції метро. Депутат додав, що були і хороші зміни за ті роки, коли Віталій Кличко керував держадміністрацією. Однак він наголосив, що наразі в Києві хаос й як депутат Качура навіть подавав запити до Антимонопольного комітету стосовно проведення тендерних процедур виконавчою владою.

"Кияни довірили йому крісло мера ще раз, значить вони вважають, що все в порядку. Я можу перераховувати чимало. Реально наразі захоплюють ринок комунальних послуг й там є маса зловживань. Я подавав депутатські запити до Антимонопольного комітету, тому що під час тендерних процедур там на якісь компанії відправляються гроші. Люди зараз не можуть додзвонитися, застрягають в ліфтах, світло не включається в деяких районах вчасно. Як я розумію, зараз іде перерозподіл впливу на ці всі комунальні підприємства", — зазначив Качура.

Народний депутат зазначив, що знає точно: у президента з Віталієм Кличком ніякого конфлікту немає. Однак політик зазначив, що йому відома деяка інсайдерська інформація про оточення Кличко.
"З ним ніхто не сварився, щоб миритися. У президента з Кличком ніякого конфлікту немає. Можливо, Кличко нафантазував собі, що буде президентом. Наближені до Кличка люди кажуть, що в його оточенні вже готуються виборів. Вони вважають, що це все можливо" , — підкреслив нардеп.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування вже сьогодні в терміновому порядку повинен визначитися, як бути з "Проектом Закону про Київ — столицю України" №2143-3. Законопроект спрямований на те, щоб відібрати частину повноважень у чинного мера Києва Віталія Кличка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини