Головна Новини Політика кабмін Міністр поскаржився на аферистів - що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр поскаржився на аферистів - що сталося

Міністр Олексій Чернишов впевнений, що його репутацію псують опоненти

21 січня 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов розповів про аферистів, які прикриваються його ім'ям. Вони ніби-то здійснюють офіційні телефонні дзвінки високопосадовцям та просять перерахувати кошти або зробити деякі кадрові перестановки. Про такий вид афери міністр написав на офіційній сторінці в Фейсбуці.

Міністр поскаржився на аферистів - що сталося

Олексій Чернишов розповів про телефонних аферистів. Фото: facebook.com/oleksiy.chernyshov

Також Олексій Чернишов повідомляв, що невідомі люди відправляють анонімні листи, які підривають репутацію політика. В тексті таких повідомлень — неправдива інформація про біографію чи дії самого Чернишова.

Міністр повідомляє, що займатися такою діяльністю можуть тільки його опоненти. Чернишев повідомив про дану ситуацію правоохоронні органи. Поліція вже взялася за дану справу.

Нагадаємо, що за кілька останніх місяців минулого року в Україні побільшало сумнівних фінансових компаній. Загалом було виявлено сорок сумнівних фінансових проектів, значна частина з яких — фінансові піраміди. Головна мета таких компаній — ошукати громадян та нечесним способом заволодіти їхніми коштами. Аби не потрапити в халепу національна комісія з цінних паперів та фондового ринку опублікувала перелік "сірих" компаній, який ви можете переглянути на нашому сайті.

Тим часом уряд збирається підвищити заробітну плату працівникам бюджетних установ. Постанову під назвою "Деякі питання оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери" чиновники вже розглянули на засіданні Кабміну.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що представники науки, культури та суспільства звернулися до Медведчука з проханням продовжувати звільнення полонених.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини