Головна Новини Політика кабмін Міністр Чернишов може очолити Кабмін замість Шмигаля — блогер
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр Чернишов може очолити Кабмін замість Шмигаля — блогер

За словами Михайла Шнайдера, Чернишов зараз є одним з найбільш ефективних міністрів

21 липня 2021, 17:36
Поділіться публікацією:

Після ймовірної відставки нинішнього прем'єр-міністра Дениса Шмигаль вже цієї осені уряд може очолити міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов. Такої думки дотримується блогер Михайло Шнайдер.

Міністр Чернишов може очолити Кабмін замість Шмигаля — блогер

Олексій Чернишов може стати наступним прем’єром. Фото із відкритих джерел

"Уряд планує побудувати інфраструктуру для 25 індустріальних парків за три роки. Про це повідомив міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов. Це забезпечить створення сотень тисяч робочих місць і залучення міжнародних інвестицій. І відверто кажучи, Чернишов один із найефективніших міністрів на сьогодні", — написав блогер.

За його словами, він давно спостерігає за діяльністю міністра.

"І бачу мінімум піару і самозамилування. А замість цього — максимум ефективності та результативності. На відміну від того ж, Любченко, якого звинувачував у корупції Саакашвілі. До речі, ходять чутки про те, що Шмигаль до осені може піти з посади, а Чернишов — кандидат у прем'єр-міністри. Як на мене, це хороший вибір. Сподіваюся, в ОП [Офісі Президента] така ж думка. Ну а суспільство обов'язково це підтримає", — написав блогер.

Нагадаємо, раніше вітчизняні ЗМІ повідомляли, що першого віце-прем'єр-міністра і міністра економіки Олексія Любченка більше не розглядають, як претендента на пост прем'єр-міністра після можливої відставки Дениса Шмигаль.

Разом із цим Чернишова "мітили" в прем'єри ще взимку 2021 року, коли Любченко працював в ДПС. Другим варіантом для його призначення є пост ще одного першого-віце-прем'єра.

Коли Чернишов був призначений головою Київської обласної держадміністрації, в ЗМІ з'явилася інформація про те, що за цим призначенням може стояти Ігор Коломойський. Екс-народний депутат Сергій Лещенко стверджував, що призначення відбулося після проходження Чернишовим співбесіди у Коломойського. Чернишова також пов'язують з народним депутатом від ОПЗЖ Олександром Фельдманом, з яким нинішній міністр нібито вів бізнес в Харкові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини