Головна Новини Політика кабмін Мін'юст випустив подарункові сертифікати в VIP-камери СІЗО
commentss НОВИНИ Всі новини

Мін'юст випустив подарункові сертифікати в VIP-камери СІЗО

Глава Мін'юсту Денис Малюська розповів про абсолютно унікальну функцію українських слідчих ізоляторів

24 липня 2020, 14:43 comments1308
Поділіться публікацією:

Міністр юстиції Денис Малюська розповів про нову функції міністерства в рамках реформування пенітенціарної системи в Україні — подарункові сертифікати для перебування в камерах підвищеного комфорту для підсудних. Про це чиновник написав іронічний пост у себе на Facebook.

Мін'юст випустив подарункові сертифікати в VIP-камери СІЗО

Так, Малюська зазначив, що унікальний проект дозволить раціональної і з користю вибрати подарунок для будь-якого знайомого чиновника, держслужбовця або депутата в їх дні народження та інші святкові дні.

"Подаруйте знайомому подарунковий сертифікат, і, якщо його візьмуть під варту, він зможе потрапити в камеру з поліпшеними умовами утримання! Причому для вашої зручності придбати сертифікат можна прямо з комп'ютера або смартфона", — пише міністр, представивши покрокову інструкцію для онлайн-покупки.

Важливо відзначити, що в залежності від області, де знаходиться ізолятор, вартість може коливатися. Так, мінімальна вартість за утримання в VIP-камері за добу в СІЗО Запорізької області — 550 гривень, а за місяць — 3 300 грн. Найдорожчим виявився сертифікат для місячного пребывания в СІЗО Хмельницької області — він обійдеться майже в 5 000 грн.

"Пам'ятайте, сертифікат діє тільки протягом 6 місяців після покупки. Якщо протягом зазначеного строку обдаровуваний не взято під варту і не потрапить у СІЗО, кошти зараховуються в якості благодійної допомоги відповідному слідчому ізолятору", — додав Малюська.

Також міністр підкреслив, що, незважаючи на начебто деяку сюрреалістичність послуги, вона спрямована на наближення українських в'язниць до європейських стандартів і на сьогодні є безпрецедентною в усьому світі.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що жіночий корпус Лук'янівського СІЗО також буде обладнаний люкс-камерами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини