Головна Новини Політика кабмін Масковий режим у магазинах та на транспорті залишиться надовго, - Шмигаль
commentss НОВИНИ Всі новини

Масковий режим у магазинах та на транспорті залишиться надовго, - Шмигаль

Кабмін наполягає на необхідності носити маски в магазинах і громадському транспорті та готовий навіть посилити адміністративну відповідальність

16 червня 2020, 14:58 comments1195
Поділіться публікацією:

Відсутність масок під час відвідування магазинів і громадського транспорту може спричинити  більш серйозну адміністративну відповідальність, аніж та, яка  існує нині. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

Масковий режим у магазинах та на транспорті залишиться надовго, - Шмигаль

Так, за словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, на сьогодні українці можуть дозволити собі ходити без маски на вулиці, але для недопущення нового спалаху пандемії COVID-19, повинні одягати засоби захисту під час відвідування закритих громадських місць.

"Ми готові переглянути питання носіння масок на вулицях, але маски в приміщеннях ще довго будуть актуальними", — зазначив глава уряду.

Також Шмигаль додав, що з суспільством необхідно продовжувати налагоджувати комунікацію і пояснювати важливість дотримання адаптивного карантину в наявних умовах.

"Тому ми плануємо виносити на засідання уряду і Верховної Ради питання посилення адміністративної відповідальності за недотримання маскового режиму у приміщеннях і громадському транспорті. Дуже важливо постійно комунікувати із суспільством з метою дотримання цих соціальних заходів", — сказав прем'єр, додавши, що уряд продовжує контролювати постачання масками регіони.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава уряду Денис Шмигаль зазначив, що включають в себе заходи щодо обмежень в адаптивному карнантине.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини