Головна Новини Політика кабмін Кремль вже не приховує, що прийшов нищити Україну та її народ – Резніков
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль вже не приховує, що прийшов нищити Україну та її народ – Резніков

Путін вже не приховує свої наміри щодо України

6 березня 2022, 12:06
Поділіться публікацією:

Російські окупанти вже як терористи — ведуть війну проти жінок та дітей. І Кремль навіть не приховує, що нищить Україну та українсьий народ. Кремль остаточно вирішив не приховувати свої наміри. Про це заявив голова Міноборони України Олексій Резніков. Про це повідомляє 24 канал.

 Кремль вже не приховує, що прийшов нищити Україну та її народ – Резніков

Зруйнована внаслідок обстрілів російських окупантів будівля - 24 канал / УНІАН

"Вони прийшли нищити нашу країну, нищити наш народ. У них нічого не вийде. Вони ведуть війну з жінками та дітьми. Вони не перемогли воїнів, які захищають Харків – вони почали воювати з Харківським університетом. Росіяни – звичайні терористи. А терористи будуть знищені", — заявив Резніков.

Також голова Міноборони додав, що ворог намагається чинити опір, однак Україна робить усе можливе, щоб створити гуманітарні коридори й вивести українських громадян з-під окупантських обстрілів, забезпечивши надання гуманітарної допомоги.

"Ми нікого не кинемо і дуже скоро повернемось", – зазначив голова Міноборони.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Сполучені Штати працюють з Польщею над можливістю надання винищувачів Україні та проводять консультації з іншими союзниками. Президент України Зеленський заявив союзникам, що Україні необхідні винищувачі для захисту своєї території. Таку допомогу можуть надати країни Східної Європи.

Також "Коментарі" писали, що прем'єр Британії заявив, що уряд розробив шість кроків для посилення тиску на агресора. Борис Джонсон закликав інших лідерів приєднатися до плану з шести пунктів у відповідь на вторгнення Росії в Україну, починаючи від гуманітарної підтримки і закінчуючи економічним тиском на Москву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини