Головна Новини Політика кабмін Кабмін заборонив імпорт деяких продуктів з Росії: список
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін заборонив імпорт деяких продуктів з Росії: список

Кабінет міністрів України заборонив імпорт пшениці, олії і паперу з Росії

31 березня 2021, 13:48
Поділіться публікацією:

Кабінет міністрів України заборонив імпорт деяких продуктів з Російської Федерації. Заборона набуде чинності у квітні, з того часу в Україну буде заборонено ввозити пшеницю, олію і папір з Росії. Відповідна постанова опублікована на урядовому порталі.

Кабмін заборонив імпорт деяких продуктів з Росії: список

Україна заборонить імпорт пшениці, олії і паперу з Росії - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що перелік товарів, імпорт яких з заборонений з Російської Федерації, змінили та додали в нього наступні позиції: пшениця і суміш пшениці та жита (меслин), олію соняшникову, миючі та чистячі засоби, папір газетний в рулонах або аркушах, папір і картон для писання, друкування або інших графічних цілей, крафт-папір та крафт-картон, туалетний папір, рушники для рук в рулонах, дріт з легованих сталей, інструменти для буріння скельних порід або ґрунтів, візки, вісі, колеса (вагонна продукція).

Зазначається, що постанова українського уряду наберуть чинності через 10 днів після опублікування.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Південна Африканська Республіка готується постачати м'ясні тушки крокодила в Україну. Зазначається, що м'ясо крокодила — низькокалорійне, в ньому відсутні жири і холестерин, а в багатьох розвинених країнах страви з крокодилом давно набули статусу традиційних і коронних. Так, наприклад, в США дуже цінується суп з крокодила, а крокодилячі ребра — відмінна закуска з барбекю на виїзді великою компанією на природу. Тепер українці зможуть покуштувати страви австралійської, сінгапурської та американської кухні самі, оскільки навіть котлети з фаршу крокодила відрізняються особливою ніжністю. Додамо, що згідно з українсько-африканською угодою, Україна буде відправляти на південний континент м'ясо птиці та свинини, а також яйця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини