Головна Новини Політика кабмін Кабмін пом'якшив карантин: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін пом'якшив карантин: деталі

Кабінет міністрів вніс зміни до постанови №1236 від 9 грудня

9 лютого 2021, 19:12
Поділіться публікацією:

Кабінет міністрів України прийняв рішення пом'якшити карантинні обмеження стосовно проведення масових заходів. В уряді дозволили проводити освітні і професійні заходи, однак за умови дотримання дистанції. Про це повідомляє "Українська правда".

Кабмін пом'якшив карантин: деталі

Кабмін пом'якшив карантин - фото з відкритих джерел

Згідно з даними видання, Кабінет міністрів вніс зміни до постанови №1236 від 9 грудня щодо встановлення карантинних обмежень в країні.

У зв'язку з цим дозволяється приймати відвідувачів в установах культури і проводити публічні наукові, освітні та професійні заходи — по наповненості до 50% місць (розміщення з вільним місцем поруч, спереду і ззаду) в залі або з розрахунку одна людина на п'ять квадратних метрів. 

Як відомо, раніше було заборонено проведення в розважальних закладах і закладах харчування святкових заходів, банкетів, майстер-класів, публічних подій. Також обмеженнями заборонялося приймати відвідувачів в музеях і на виставках в галереях, якщо в залах присутні більше ніж одна людина на десять квадратних метрів.

Нагадаємо, що фахівці з Національної академії наук України спрогнозували поширення коронавірусного захворювання в лютому. Показники захворюваності в країні за останні 14 днів демонструють динаміку зниження. Згідно з інформацією видання, середня кількість нових випадків захворювання буде дорівнювати приблизно 3,5 тисячі випадків протягом семи днів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Міністерство охорони здоров'я України пропонуватиме уряду введення нового "світлофора" карантинних зон, які будуть вказувати про епідеміологічну ситуацію в різних регіонах країни. Про це заявив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко,



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини