Головна Новини Політика кабмін Кабмін планує звільнити внутрішню авіацію від податків
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін планує звільнити внутрішню авіацію від податків

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що авіаперевізники, які здійснюють внутрішні рейси зможуть уникнути податків

26 квітня 2021, 09:15
Поділіться публікацією:

Українських авіаперевізників можуть звільнити від оподаткування на внутрішньоукраїнські рейси. Таку ініціативу планує розглянути Кабінет міністрів, заявляє на своїй Facebook-сторінці глава уряду Денис Шмигаль.

Кабмін планує звільнити внутрішню авіацію від податків

Кабмін планує звільнити від оподаткування авіаперевізників. Фото: cdnimg.rg.ru

За його словами, звільнення від оподаткування сприятиме розвитку авіасфери в Україні. Насамперед компанії зможуть значно скоротити свої витрати. Є позитивна сторона й для населення українців — квитки на авіарейси можуть значно здешевшати та стати більш доступними.

Планується, що ініціатива буде поширюватися на всі рейси всередині країни.

“Це завдання вже поставлено перед міністерствами”, – зазначив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Окрім того, глава уряду зазначив, що цього тижня в українському уряді обговорювалося питання інтенсифікації співпраці у сфері туризму з Туреччиною.

Нагадаємо, що Денис Шмигаль розповів, коли ФОПи отримають карантинні виплати. Заявки на отримання карантинних виплат подали 270 тисяч фізичних осіб-підприємців. За словами глави уряду, гроші надійдуть на рахунки протягом 10 днів після подачі правильно заповненої заяви. Деталі про державні виплати читайте в нашому матеріалі.

Також Шмигаль розповів, коли Україна стане членом Євросоюзу. За словами політика, наша держава вже давно готова стати одним із членів-партнерів ЄС. Шмигаль підкреслює, що занадто висока ціна вже сплачена за цю можливість — життя сотень загиблих солдатів на Донбасі у війні з Росією. Тож найближчі 5-10 років дозволять Україні вступити в Європейський Союз. Схожі амбіції держава демонструє і щодо вступу в НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини