Головна Новини Політика кабмін Експерт назвав п'ятірку міністрів, яких незабаром попросять «на вихід»
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт назвав п'ятірку міністрів, яких незабаром попросять «на вихід»

Заява про відставку міністра охорони навколишнього середовища і природних ресурсів України Романа Абрамовського стала першим кроком у кадрових ротаціях в уряді

20 жовтня 2021, 16:06
Поділіться публікацією:

На звільненні Романа Абрамовського кадрові ротації в Кабміні не припиняться. В найближчий час "на вихід" попросять ще п'ятьох міністрів: Дениса Малюську, Андрія Тарана, Олега Уруського, Олега Немчинова та Олександра Ткаченка. Як передає видання "Коментарі", такою інсайдерською інформацією в Facebook поділився політолог і блогер Олексій Голобуцький.

Експерт назвав п'ятірку міністрів, яких незабаром попросять «на вихід»

Кабинет министров. Фото з відкритих джерел

Політолог зазначає, заяву про відставку міністра охорони навколишнього середовища і природних ресурсів України Романа Абрамовського стало першим кроком у кадрових ротаціях в уряді, неодноразово анонсувалися ще зі середини літа. Після зняття з посади Дмитра Разумкова і планового переформатування у Верховній Раді, влада запускає процес звільнення міністрів в уряді. Причин кілька.

"По деяким міністрам вже накопичився критичний рівень негативу, деякі міністри просто не змогли налагодити і продемонструвати хоч якусь ефективну помітну роботу. До того ж свіжий офшорний скандал, "вагнергейт" і критичну ситуацію з тарифами влада хоче перебити "кадровою темою", — зазначив Голобуцький.

Він додає, ще свіжа соціологія з відкатом рейтингу президента змушує Володимира Зеленського до рішучих кадрових змін. Логіка тут проста — демонстрація своєї сили і таким чином рятувати президентський рейтинг, пропонуючи виборцям "цапів-відбувайлів-міністрів", яких можна зробити винним у всіх провалах влади.

Таким чином вже зовсім скоро Кабмін може оновитися мінімум на третину.

Читайте також на порталі "Коментарі" — "слуги народу" вже шукають нового міністра охорони навколишнього середовища і природних ресурсів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини