Головна Новини Політика кабмін Допомога бізнесу під час карантину: в Кабміні обіцяють виплатити ФОПам по 8 000 грн
commentss НОВИНИ Всі новини

Допомога бізнесу під час карантину: в Кабміні обіцяють виплатити ФОПам по 8 000 грн

Грошові виплати будуть нараховуватися так само, як і під час зимового карантину

24 березня 2021, 14:03
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що в рамках компенсацій бізнесу за припинення роботи через обмеження карантину "червоної зони" держава готова виплатити ФОПам по 8 000 гривень. Про це глава Кабміну заявив на засіданні уряду 24 березня і додав, що центральна влада також очікує допомоги і від влади на місцях.

Допомога бізнесу під час карантину: в Кабміні обіцяють виплатити ФОПам по 8 000 грн

Карантин в Україні - фото з відкритих джерел

За словами Шмигаля, грошові виплати будуть нараховуватися так само як і під час зимового карантину.

"Розроблено комплекс заходів щодо підтримки людей і бізнесу, які будуть реалізовані у співпраці з органами місцевого самоврядування. Держава готова виплатити відповідним ФОПам і працівникам підприємств, які постраждають в результаті обмежень карантину "червоної зони" по 8 000 гривень. Але крім цього, звичайно, ми будемо чекати підтримки місцевих органів", — зазначив Шмигаль.

Водночас президент Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроект про допомогу бізнесу під час локдауну. Тексту законопроекту поки немає, а інформація про проект закону з'явилася на сайті парламенту.

Даний законопроект визначений як невідкладний і переданий на розгляд керівництва Верховної Ради.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що через жорсткість карантину в Києві можуть ввести спеціальні перепустки на громадський транспорт. Так, київська влада розглядає можливість повної зупинки громадського транспорту і перехід на спеціальний режим.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Кабінет Міністрів посилив правила в'їзду в Україну. Тепер обов'язковим буде наявність ПЛР-тесту на коронавірус. Постанова застосовується до громадян України, які в'їжджають в країну з-за кордону. У разі відсутності ПЛР-тесту або позитивного результату — громадяни зобов'язані пройти самоізоляцію або карантин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини