Головна Новини Політика кабмін Чи можна полетіти з України на Новий рік - глава МЗС
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи можна полетіти з України на Новий рік - глава МЗС

Кулеба зазначив, що розуміє "налаштування" людей на свята

24 грудня 2020, 16:39
Поділіться публікацією:

В Україні не планують обмежувати авіасполучення з іншими країнами на новорічні свята 2021, тому що "люди налаштувалися". Про це заявив глава Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба на брифінгу 24 грудня.

Чи можна полетіти з України на Новий рік - глава МЗС

Фото: из открытых источников

Кулеба зазначив, що розуміє "настрій" людей, тому в Україні не будуть вводити обмеження на перельоти під час свят. Глава МЗС додав, що таке не поширюється на форс-мажорні обставини у світі, які можуть вплинути на плани України. Він також закликав дотримуватися всіх рекомендацій МОЗ під час польоту.

Україна — також одна з небагатьох країн, яка не запровадила заборону на авіасполучення з Британією, на відміну від Австрії, Росії, Туреччини та інших.

Нагадаємо, "Коментарі" писали про зміни у сфері туризму у 2021 році. У перші місяці після зняття обмежень в конкретних країнах очікується нашестя туристів, які "зголодніли" за подорожами в умовах річної ізоляції. Основна проблема туризму 2021 року — крайність. Тривала заборона на в'їзд в країну спровокує різкий потік туристів, коли обмеження будуть зняті, і, як наслідок, ймовірність неконтрольованого поширення вірусу з'явиться знову. Основним завданням туристичного бізнесу буде контроль над потоком іноземців, попри відкриття кордонів. Країни, що провалять цю місію, повісять на свою систему охорони здоров'я важкий фінансовий тягар, за який доведеться відповідати місцевим платникам податків.

Раніше портал повідомляв, що туроператорів України зобов'язали переходити на гривню. Більше не буде махінацій з курсом валюти, які приносили прибуток агентствам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини