Головна Новини Політика кабмін Чи може Ірина Верещук очолити Міноборони — Арахамія
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи може Ірина Верещук очолити Міноборони — Арахамія

Глава фракції «Слуга народу» говорить, що жінка-міністр оборони — нормальна практика для Заходу

16 липня 2021, 14:51 comments1161
Поділіться публікацією:

Політичні перестановки останніх днів, що відбулися в Кабінеті міністрів, змушують суспільство говорити про можливі заміни інших міністрів. Кореспондентка порталу "Коментарі" Марія Рада з'ясовувала у керівника фракції "Слуга народу" Давида Арахамія, чи може його колега Ірина Верещук стати наступною главою Міністерства оборони.

Чи може Ірина Верещук очолити Міноборони — Арахамія

Чи може Ірина Верещук замінити Андрія Тарана на посту голови Міноборони. Колаж: "Коментарі"

Саму Верещук Арахамія характеризує як глибоко професійну людину.

"Вона вже не перший рік знаходиться в Комітеті з питань нацбезпеки, оборони і розвідки, показала себе, як політик, який розуміє та знає, що робить", — каже депутат.

При цьому він не впевнений, що Україна готова до того, щоб керувати Міністерством оборони почала представниця жіночої статі.

"На Заході, особливо в країнах НАТО, жінка, яка є міністром оборони, — це норма. У нас же суспільство дещо інакше розуміє сенс цієї посади, — пояснює Арахамія. — Не дивлячись на те, що ми чітко стверджуємо, що на чолі Міноборони має перебувати цивільна людина, а не військова, багато хто до цих пір вважають, що цю посаду повинен займати якийсь вусатий генерал".

Чи може Верещук все ж претендувати на крісло міністра оборони, Арахамія не сказав. Політик лише підкреслив, що не може анонсувати будь-які перестановки в Кабміні, поки ті не трапляться. Також він нагадав, що в уряді не повинно статися жодних значних змін до початку осені.

Таким чином, поки Міністерство оборони як і раніше залишиться вотчиною Андрія Тарана.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, як Давид Арахамія відреагував на призначення Дениса Монастирського на місце глави МВС, яке раніше займав Арсен Аваков.

Також на порталі ви можете дізнатися, в яку словесну перепалку недавно потрапила Ірина Верещук в прямому ефірі одного з телеканалів. Спойлер — її співрозмовником став Нестор Шуфрич. Деталі й відео — в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

василь

21 липня 2021, 09:45

тоді пиздець в міноборони тільки тої дурепи не вистачало =ну з арахамією і корнієнком і так все зрозуміло то є два відвертих хунвейбіна яким притьмом китаю захотілося видно бабло все вирішує а ця теж не краща буде все робити як подруга з раші підкаже

Владимир

17 липня 2021, 09:44

Гнать надо таких професоров сраной митлой !..то нипонимают что женщини больш ответственные !

Тато

16 липня 2021, 19:12

полоумие зеленых уже зашкаливает..

Виктор Тор

16 липня 2021, 14:26

А может тогда и воевать надо не" усатым,"а тем,которые с депиляцией ?.Давайте,посмотрим... "На западе"... На западе все радужное,а нам Библия не позволяет. , что на западе хорошо,нашему обществу -смерть.


Новини