Головна Новини Політика кабмін Чи будуть підняті тарифи на газ: яке рішення ухвалив Кабмін
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи будуть підняті тарифи на газ: яке рішення ухвалив Кабмін

Уряд продовжив спеціальну пільгову ціну на газ для виробників тепла та побутових споживачів

24 серпня 2024, 07:40 comments3696
Поділіться публікацією:

Уряд продовжив спеціальну пільгову ціну на газ для виробників тепла та побутових споживачів до 30 квітня 2025 року. Для населення – менше 8 грн. за кубометр, для виробників тепла – на рівні 7,4 грн. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Чи будуть підняті тарифи на газ: яке рішення ухвалив Кабмін

Тарифи на газ. Фото: з відкритих джерел

"Уряд продовжив спеціальну пільгову ціну на газ для виробників тепла та побутових споживачів. Рішення діятиме до 30 квітня 2025 року, тобто до кінця наступного опалювального сезону", — повідомив Денис Шмигаль.

Глава уряду також додав, що ця зима буде дуже непростою. Незважаючи на ремонти та відновлення 24/7, в Україні все ще залишається дуже багато пошкоджених об'єктів енергетики.

Варто нагадати, 2022 року Кабмін зафіксував ціну на газ для виробників тепла на рівні 7,4 грн. У квітні НАК "Нафтогаз" ще на рік продовжила дію фіксованого тарифу на газопостачання для домогосподарств.

Ціна тарифу "Фіксований", який продовжено ще на 1 рік, становить 7 грн. 96 коп. за кубометр.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Україні не припиняють порушувати тему підвищення податків, що нібито необхідно, щоб і надалі фінансувати армію та закривати питання сектору оборони. При цьому на тлі цієї інформації контрастує інша інформація про те, що зарплата менеджера середньої ланки (керівник департаменту) державного підприємства Ліси України складає від 380 до 520 тисяч гривень на місяць. Грошей у бюджеті не вистачає, чи потрібно піднімати податки та тарифи? Де взяти сотні мільярдів гривень? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини