Головна Новини Політика кабмін “Це спроба геноциду”: окупанти залякують і розстрілюють мирних мешканців – МВС
commentss НОВИНИ Всі новини

“Це спроба геноциду”: окупанти залякують і розстрілюють мирних мешканців – МВС

Денисенко заявив, що це цілеспрямований геноцид українського народу

9 березня 2022, 20:25
Поділіться публікацією:

Російські військові на окупованих територіях вдаються до залякування й розстрілу мирних мешканців. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив міністр внутрішніх справ Вадим Денисенко під час ефіру телемарафону UAразом.

“Це спроба геноциду”: окупанти залякують і розстрілюють мирних мешканців – МВС

Вадим Денисенко - фото з відкритих джерел

“Ми маємо інформацію про непоодинокі випадки залякування місцевих жителів, про розстріли місцевих жителів”, — заявив Денисенко.

За інформацією міністра, це цілеспрямований геноцид українського народу.

“І, на жаль, ми маємо говорити про те, що вся тактика і стратегія росіян на цих територіях — це поставити свою техніку у двори, де живуть люди, щоб ми не могли працювати артилерією. Це спроба геноциду цивільного населення, причому на всіх окупованих територіях”, — зазначив Денисенко. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", над містом Радомишль, що в Житомирській області, українським військам вдалося знищити ракету російських окупантів. Крім того, міська рада повідомляє, що близько п’ятої ранку над Радомишлем на незначній висоті пролетів надзвукови літак, через який у багатьох будинках розбилися вікна.

Також "Коментарі" писали, що в Маріуполі від зневоднення померла 6-річна дитина. Дівчинку змогли дістати з-під завалів лише через кілька днів після того, як її будинок внаслідок обстрілу зруйнувався. Дитину присипало уламками будівлі після обстрілів, і вона не могла вибратися самостійно. На те, що сталося, емоційно відреагував президент Володимир Зеленський. За його словами, окупанти навмисно оточили місто та виснажують його. 

Читайте на порталі "Коментарі": українцям платитимуть за захоплений російський літак чи гелікоптер: відома сума.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини