Головна Новини Політика кабмін Аваков анонсував два масштабних проекти МВС
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков анонсував два масштабних проекти МВС

Аваков стверджує, що перший проект буде введений за участю Міністерства охорони здоров'я

11 лютого 2021, 14:09
Поділіться публікацією:

Глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів про два проекти, які планують впровадити в країні. Дану інформацію оприлюднило видання "Українська правда".

Аваков анонсував два масштабних проекти МВС

Арсен Аваков - фото з відкритих джерел

За словами міністра, в Україні запускають систему аеромедичної евакуації та реформування гідрометеорологічної служби ГСНС. Аваков стверджує, що перший проект буде введений за участю Міністерства охорони здоров'я:

"У цьому році спільно з Міністерством охорони здоров'я ми введемо систему аеромедичної евакуації та підтримки трансплантології із залученням авіації МВС. Це істотно підвищить рівень надання екстреної медичної допомоги в регіонах", — заявив чиновник.

Арсен Аваков також підкреслив, що з введенням проекту, як мінімум, сім мільйонів українців зможуть отримати максимально швидкий доступ до особливої медичної допомоги в ситуаціях, які загрожують їхньому життю та здоров'ю.

Також міністр анонсував і реформування гідрометеорологічної служби ДСНС за участю світових лідерів у цій галузі. Глава МВС вважає, що це допоможе виявляти на ранніх етапах і прогнозувати небезпечні гідрометеорологічні процеси, такі як шквали, град, смерчі, повені, ожеледицю та інші.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повністю підтримав санкції РНБО проти телеканалів "112 Україна", NewsOne і ZIK. Про це заявив Аваков в ефірі "Свобода слова Савіка Шустера". Міністр зазначив, що за цими матеріалами зрозуміло, працівники цих каналів заробляли на воєнну ситуацію на Донбасі, а Росія фінансувала пропагандистську діяльність.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини