Головна Новини Політика Скандали.Політика Верещук послала Тищенко нах...й: причиною для конфлікту послужив продаж місць в списках на виборах
commentss НОВИНИ Всі новини

Верещук послала Тищенко нах...й: причиною для конфлікту послужив продаж місць в списках на виборах

Кандидат в мери Києва Ірина Верещук зізналася, що не хотіла шукати більш пристойні форми виразів

1 жовтня 2020, 00:46 comments1422
Поділіться публікацією:








Народний депутат від фракції "Слуга народу" і депутат в мери Києва Ірина Верещук зізналася, що послала буквально нах...й свого однопартійця Миколи Тищенка, який призначив представників старої олігархічної системи в списки на округах. Про це вона розповіла в інтерв'ю Олесі Бацман, опублікованому на YouTube.

Верещук послала Тищенко нах...й: причиною для конфлікту послужив продаж місць в списках на виборах

Так, за словами політика, вона як і раніше вважає, що вчинила правильно, так як це був емоційний порив совісті.

"У відповідь на мої слова Тищенко встав і пішов. Кажуть, він пішов скаржитися президенту, але, мабуть, його слова на президента не сильно впливали. Мені важко заперечити, коли я права. Як я повинна дивитися людям в очі і говорити:" Ось ці, ось ці, називаючи прізвища, за них треба голосувати "? і люди будуть знати, що ми продали місця у списках на вибори, як і всі старі партії. Шлях інші продають, а ми — партія влади. ми не можемо ці займатися, у нас не може бути кумівства і братовства ", — зауважила Верещук.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про причини конфлікту між однопартійцями Ірини Верещук і Миколою Тищенко напередодні виборів до Київради.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини