Головна Новини Політика Скандали.Політика СБУ відкрила справу проти Шарія за посягання на територіальну цілісність України, - Гончаренко
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ відкрила справу проти Шарія за посягання на територіальну цілісність України, - Гончаренко

Дана стаття передбачає позбавлення волі на термін від 10 до 15 років

7 листопада 2020, 13:55 comments1528
Поділіться публікацією:

На блогера і медіаексперта Анатолія Шарія відкрили кримінальне провадження за публікацію в відео карти України без Криму і частини Донбасу. Про це повідомляє депутат від партії "Європейська Солідарність" Олексій Гончаренко на своїй сторінці в Facebook.

СБУ відкрила справу проти Шарія за посягання на територіальну цілісність України, - Гончаренко

Фото: Шарий; 24 канал

Розпочато досудове розслідування за статтею за частиною 1 статті 110 КК України за "Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України". Раніше Анатолій Шарій опублікував на своєму Youtube-каналі відео, де в превью вставив карту країни без Криму і деяких територій на Сході. Гончаренко звернувся в Службу безпеки. Він додав, що "такі люди, як Шарій, своїми діями й закликами загрожують суверенітету" України. Дана стаття передбачає позбавлення волі на термін від 10 до 15 років.

СБУ відкрила справу проти Шарія за посягання на територіальну цілісність України, - Гончаренко - фото 2

Нагадаємо, 23 липня в Мін'юст надійшов запит про заборону діяльності "Партії Шарія", посилаючись на закон про боротьбу з комунізмом в Україні. Як раніше повідомляли "Коментарі", Анатолій Шарій заявив, що журналіст-антикорупціонер Денис Бігус заробляє мільйони й ухиляється від сплати податків.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини