Головна Новини Політика Скандали "Я теж в цьому брав участь": колишній соратник Порошенка звинуватив його злочинному захопленні влади в 2014 році
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я теж в цьому брав участь": колишній соратник Порошенка звинуватив його злочинному захопленні влади в 2014 році

Екс-нардеп Давид Жванія заявив, що Петро Порошенко за час президентства корупційним шляхом отримав 4 млрд дол

22 липня 2020, 18:38 comments1811
Поділіться публікацією:








Колишній народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Давид Жванія заявив, що готовий надати докази того, як п'ятий президент України через олігархів і корупцію переміг на виборах після Евромайдана. Про це він повідомив у відеозверненні на YouTube на тлі "повзучого реваншу і падіння рейтингу Зеленського".

"Я теж в цьому брав участь": колишній соратник Порошенка звинуватив його злочинному захопленні влади в 2014 році

Так, за словами Жванії, під час народного повстання в 2014 році, команда Порошенка підігрівала протестні настрої і зривали мирні ініціативи тодішньої влади.

"Це злочинне угруповання, яка вчинила злочинний переворот і захопила владу виключно заради власного збагачення. Я також входив в цю групу", — зізнається політик.

При цьому Жванія додав, що особисто передав через міністра закордонних справ Павла Клімкіна 5 млн євро в Німеччину для високо поставленого чиновника, щоб отримати підтримку на президентських виборах у 2014 році від Євросоюзу.

Крім того він зазначив, що влада Порошенко — це результат консенсусу олігархічних домовленостей.

"Вся боротьба Порошенко проти олігархів полягала у протистоянні одного-єдиного олігарха — Ігорю Коломойському — який не захотів приймати участі в цій злочинній оборудці", — сказав Жванія.

Політик підкреслив, що за час правління свого правління, п'ятий президент отримав понад 4 млрд доларів корупційним шляхом, і всі ці гроші вивів в офшори.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що головний епідеміолог України Віктор Ляшко розповів, чому відмовився балотуватися в якості кандидата голови Київської МДА.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини