Головна Статті Політика рада "Дружина" нардепа Дубінського любить апартаменти
commentss Cтатті Всі новини

"Дружина" нардепа Дубінського любить апартаменти

У співмешканки нардепа Дубінського знайшли нерухомість в Барселоні

3 листопада 2023, 18:24 comments2109
Поділіться публікацією:

Днями ЗМІ повідомили, що скандальний нардеп Олександр Дубінський "приховує" цивільну дружину Олену Деккерт. І справа не в тому, що щастя любить тишу. Перш за все тишу люблять гроші.

"Дружина" нардепа Дубінського любить апартаменти

Олександр Дубінський та його цивільна дружина

1 листопада ДБР і СБУ провели другу хвилю обшуків у скандального народного депутата Олександра Дубінського. Правоохоронці опублікували аудіозапис, на якому депутат проводить інструктаж для брата своєї цивільної дружини, щодо оформлення виїзду за кордон через підконтрольну йому установу. Слідчі дії сам Дубінський, звісно, назвав "політичним переслідуванням".

Влітку 2023 року  Дубінський і сам виїжджав за межі України у відпустку під час воєнного стану.  Про його виїзд за кордон клопотало Міністерство охорони здоров’я. Нардеп стверджував, що супроводжував батька на лікування. Легенду Дубінського зруйнувала його цивільна дружина Олена Деккерт, опублікувавши фото з відпочинку пари у Барселоні. Тепер з’ясувалось, що світлини пара зробила не у готелі, а у власних апартаментах, існування яких ретельно приховує. Зокрема й у деклараціях нардепа. Тож існування цивільної дружини Дубінський заперечує.

У 2019 році, за кілька місяців після приходу у Верховну Раду, Дубінський стверджував, що купив багато майна до початку роботи журналістом. Тоді розслідувачі проекту Bihus.Info вказували, що депутат та його родина мають понад 24 квартири та 17 авто.

"Я купив багато ще до журналістики, до того, як я взагалі пішов на телебачення працювати. Коли я став депутатом, жодне майнове право ні на мене, ні на мою сім'ю оформлене не було. І жодне майно, про яке ви говорите у цьому псевдорозслідуванні, не було здобуте мною після початку роботи в політиці. Політика не формує ні мої прибутки, ні можливість купувати якесь майно", – заявляв Дубінський "Радіо Свобода".

У відповідь на питання про походження статків депутат сказав: "Це наше сімейне питання. Ми ж ці ресурси заробляли до приходу в політику. Усі гроші в економіці України, податки сплачені, усі насолоджуються життям і щасливі. Хто працював – той їсть".

Примітно, що Дубінський у своїх заявах чітко вказує, що жодне майнове право ні на нього, ні на його сім'ю оформлене не було. Тут йому, вочевидь, і знадобилася Олена Деккерт. Офіційно Дубінський та Деккерт стосунки не реєстрували, однак це не заважає їм протягом багатьох років жити у цивільному шлюбі й примножувати статки.

Примітно, що з 1998 по 2023 рік Деккерт заробила 3,9 млн грн, з яких 2,01 млн грн – без зазначення джерела походження коштів.

До роботи у парламенті Деккерт разом із Дубінським працювала на 1+1. Та навряд за відеомонтаж телеканал олігарха Коломойського був готовий платити їй стільки, скільки б вистачило на нерухомість за кордоном. Розраховувати на батьків-пенсіонерів Деккерт вочевидь теж не могла.

Втім, судячи з іспанських реєстрів, вона має відкриті банківські рахунки в іспанському банку Ing Bank N.V. Sucursal En Espan та володіє резиденцією у центрі Барселони. Право власності на елітну нерухомість Деккерт отримала у 2021 році.

Зважаючи на достатньо скромні статки Олени, ймовірно, більшість майна, зареєстрованого на Деккерт, належить самому Дубінському. 

Ймовірно, звідси і пояснення, чому він не афішує їхні стосунки та не укладає шлюб, адже в такому випадку доходи доведеться оприлюднити. 

”Дружина” нардепа Дубінського любить апартаменти - фото 2
”Дружина” нардепа Дубінського любить апартаменти - фото 3
”Дружина” нардепа Дубінського любить апартаменти - фото 4
”Дружина” нардепа Дубінського любить апартаменти - фото 5



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини