Головна Новини Політика президент Зеленському з друзями виписали штраф за "чашечку кави" на карантині
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленському з друзями виписали штраф за "чашечку кави" на карантині

За порушення карантину в кафе в Хмельницькій області, президент Володимир Зеленський та його супутники з шести чоловік заплатять від 17 тисяч штрафу

10 червня 2020, 15:02 comments4217
Поділіться публікацією:

Співробітники Нацполиции виписали штрафну квитанцію на ім'я президента України Володимиру Зеленському за те, що він, перебуваючи у робочій поїздці у Хмельницькій області, порушив вимоги з карантину і відвідав заклад разом з командою, де в вшістьох сіли за один столик. Про це повідомляє прес-служба правоохоронного відомства.

Зеленському з друзями виписали штраф за "чашечку кави" на карантині

Як передає Нацполиция, крім самого гаранта, штраф мають сплатити його супутники і завідуючий бібліотекою, який не перешкоджав делегації на вході в приміщення, закрите для "посиденьок".

"У результаті проведеної перевірки поліцейські склали адміністративні матеріали за ст. 44-3 (Порушення правил карантину людей) на власника кафе та відвідувачів, у тому числі — Президента України Володимира Зеленського, керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака, його першого заступника Сергія Трофімова, головного державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, голови Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитра Габинета і Хмельницького міського голову Олександра Симчишина", — зазначено в повідомленні.

Відповідно до публікації, невідомо, яку саме суму штрафу заплатять зазначені особи, але стаття передбачає штраф від 17 до 34 000 000 гривень.

Зазначимо, що раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що український гарант Володимир Зеленський визнав, що порушив карантин у Хмельницькій області і буде справедливо, якщо йому випишуть за це штраф.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини