Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук розповів про плани Путіна на Донбас
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук розповів про плани Путіна на Донбас

Росії та Путіну війна на Донбасі набридла, впевнений Леонід Кравчук

17 серпня 2020, 14:26 comments5005
Поділіться публікацією:

Керівництву Росії та особисто Володимиру Путіну війна на Донбасі вже набридла і вони теж хочуть миру. Таку заяву зробив керівник української делегації ТКГ в Мінську Леонід Кравчук в інтерв'ю виданню "Сегодня". При цьому, запевняє він, чекати, що Москва піде на поступки не варто.

Кравчук розповів про плани Путіна на Донбас

Леонід Кравчук

Те, що Путін міг втомитися від війни на Сході України, — це лише припущення Кравчука. Сам російський президент подібних заяв не робив. Але перший президент України впевнений, що саме так все і є.

"Я дуже уважно прислухаюся до того, що кажуть росіяни: президент, міністр закордонних справ, Гризлов, Козак. Я відчуваю — вони хочуть миру на Донбасі. Просто відчуваю все це. Звичайно, я не заглянув кожному з них в душу. Але для Росії ця війна також зазнає збитків, гинуть їхні люди. Війну не можна продовжувати. Її потрібно закінчити ", — говорить Леонід Кравчук.

При цьому він сумнівається, що зараз вийде закінчити війну на умовах України.

"Я впевнений, що Москва не буде чіплятися за питання статусу Донбасу. Що стосується інших поступок, вони не хочуть їх. Ми до цього готові, вони — ні. Якщо ми побачимо, що наші старання марні, то мені вистачить мужності, щоб сказати: ми зробили все, що могли, і "Мінськ" більше не працює. Тоді будемо шукати інші можливості ", — зазначив глава української делегації в ТКГ.

Нагадаємо, що в законі про особливий статус Донбасу йдеться, що він набере чинності лише тоді, коли з території України будуть виведені всі незаконні збройні формування.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що на Донбасі загинув український розвідник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини