Головна Новини Політика вибори У МОЗ відповіли, чи є загроза перенесення виборів через COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ відповіли, чи є загроза перенесення виборів через COVID-19

МОЗ назвало єдину умова для перенесення місцевих виборів

2 жовтня 2020, 16:35
Поділіться публікацією:

Пік коронавірусної епідемії не завадить проведенню місцевих виборів в Україні цього року, оскільки для скасування голосування існує тільки один привід. Про це заявив головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко під час круглого столу на тему "Місцеві вибори 2020 і COVID-19", пише УНІАН.

У МОЗ відповіли, чи є загроза перенесення виборів через COVID-19

Так представник Міністерства охорони здоров'я прокоментував чутки про можливе перенесення виборів через різке збільшення хворих COVID-19.

"Вибори можуть бути перенесені тільки тоді, коли буде введено в країні надзвичайний стан, — пояснив Ляшко. — В іншому випадку вибори відбудуться так, як прописано у виборчому законодавстві та епідемічними нормами, які затвердив Кабінет міністрів України".

Як повідомлялося раніше, в цьому році шкільні канікули в Україні можуть бути перенесені через проведення в жовтні місцевих виборів.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні відбудуться вже зовсім скоро, 25 жовтня. Які конфігурації ми можемо побачити на місцях після виборів, а також хто, з ким і при якому розкладі може створювати коаліції — на ці та багато інших питань відповіли політичні експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини