Головна Новини Політика вибори Чиновник КМДА з сумнівною репутацією Петро Оленич йде на місцеві вибори, - Сазонов
commentss НОВИНИ Всі новини

Чиновник КМДА з сумнівною репутацією Петро Оленич йде на місцеві вибори, - Сазонов

Політичний експерт і журналіст Кирило Сазонов оцінив ризики висунення Оленича на вибори

11 вересня 2020, 19:49 comments1110
Поділіться публікацією:

Чиновник з КМДА Петро Оленич, якого на посаді глави Департаменту земельних ресурсів КМДА журналісти звинувачували нібито в недоцільному використанні коштів зі столичного бюджету, йде на місцеві вибори. Про це повідомив політичний експерт і журналіст Кирило Сазонов на своїй сторінці в Facebook.

Чиновник КМДА з сумнівною репутацією Петро Оленич йде на місцеві вибори, - Сазонов

"У Києві за списками хоче пролізти у владу Петро Оленич. Судячи з новин, в обхід киян були "освоєні" 1,5 млрд грн. Схема проста: пообіцяли створити новий земельний кадастр, доміглися виділення грошей з бюджету, успішно "освоїли" їх і в результаті ні грошей, ні кадастру. Про те, скільки цей чиновник "заробив" в департаменті земельних ресурсів, який він і очолює, колеги-журналісти писали десятки разів. І цей персонаж претендує на те, щоб представляти інтереси місцевих громад", — написав Кирило Сазонов.

За словами політексперта, реформа децентралізації відкрила масу нових можливостей для місцевих громад, але в той же час збільшила шанси на те, що нечесні люди потраплять у владу і надовго там засядуть на грошових потоках.

"Виборча кампанія швидка, нових облич багато. Проаналізувавши деякі потенційні списки партій, хочу сказати — є маса просто підозрілих осіб, а є відверті нахабні дерибанщики. Маю велику надію, що таких відвертих зашкварів більше не допустить ні одна партія, інакше до чергових загальнонаціональних виборів ці партії просто не доживуть ", — резюмував Сазонов.

Нагадаємо, в ЦВК визначилися з розміром застави на місцевих виборах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини