Головна Новини Політика внутрішня політика Прем’єр запропонував Зеленському нову кандидатуру на пост голови "Укроборонпрому": що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем’єр запропонував Зеленському нову кандидатуру на пост голови "Укроборонпрому": що відомо

На даний момент Тихонов займає пост Директора департаменту безпеки та оборонно-промислового комплексу в Офісі президента

9 вересня 2020, 21:57
Поділіться публікацією:

Премєр-міністр України Денис Шмигаль надав Президенту Володимиру Зеленському подання для призначення на посаду генерального директора держконцерна "Укроборонпром" Сергія Тихонова. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна", посилаючись на власні джерела в уряді України.

Прем’єр запропонував Зеленському нову кандидатуру на пост голови "Укроборонпрому": що відомо

Фото: Олігарх Медіа

"Прем'єр вже зробив подання",- заявила довірена особа представникам "Інтерфаксу".

Відомо, що на даний момент Тихонов займає пост Директора департаменту безпеки та оборонно-промислового комплексу в Офісі президента.

На початку минулого місяця очільник "Укроборонпрому" Айварас Абромавичус заявив про звільнення з посади голови держконцерну. Тоді ж Абромавичус підкреслив,  що для подальших позитивних змін в "Укроборонпромі" новим головою відомства повинна стати особа, яка є членом команди держконцерну.

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що Денис Шмигаль оприлюднив список державних підприємств, які не підлягають приватизації. "Укроборонпром" відноситься до даної категорії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини