Головна Новини Політика внутрішня політика "Не коронавірус": мер Харкова раптово пішов на лікарняний
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не коронавірус": мер Харкова раптово пішов на лікарняний

Прес-служба Харківської міськради пролила світло на зникнення Геннадія Кернеса

14 вересня 2020, 17:25 comments1285
Поділіться публікацією:

Глава Харківської міської ради Геннадій Кернес з 10 вересня знаходиться на лікарняному. Про це повідомила прес-служба мерії, передає видання "УНІАН" .

"Не коронавірус": мер Харкова раптово пішов на лікарняний

Там пояснили, що саме хвороба стала причиною, по якій Геннадій вже кілька днів не виступає публічно і не з'являється в медійному просторі. Втім, чим саме хворий міський голова Харкова, його прес-служба не повідомляє.

Зараз обов'язки мера Харкова виконує секретар міськради Олександр Новак.

З огляду на, що офіційні джерела не повідомляють про діагноз і симптомах Кернеса, посилаючись на лікарську таємницю, в деяких телеграм-каналах з'являється інформація про серйозність недуги і навіть про те, що чиновник потрапив у кому.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Геннадій Кернес негативно відреагував на жорсткий карантин , який був введений ще в самому початку пандемії в Україні. В першу чергу, його обурила необхідність блокувати роботу метро.

"Метро користуються всі категорії пільговиків. Вважаю абсолютно необгрунтованим таке рішення для міста, де не зафіксовано жодного випадку захворювання. Люди повинні якось їздити на роботу і пересуватися", — стверджував тоді мер Харкова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини