Головна Новини Політика Скандали.Політика Зважаючи на висновок футбольної ТСК, існування такої комісії є абсурдним, – депгрупа "Довіра"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зважаючи на висновок футбольної ТСК, існування такої комісії є абсурдним, – депгрупа "Довіра"

Народний депутат від групи "Довіра" Роберт Горват впевнений, що продовжувати роботу футбольної ТСК не варто

3 червня 2020, 12:22 comments1271
Поділіться публікацією:

На сьогоднішній день немає жодної доцільності продовжувати роботу футбольної тимчасової слідчої комісії, оскільки вона стала надто заполітизованою. Таку характеристику діяльності парламентської комісії з будівництва футбольних майданчиків дають представники депутатської групи "Довіри", зокрема, нардеп Роберт Горват. 

Зважаючи на висновок футбольної ТСК, існування такої комісії є абсурдним, – депгрупа "Довіра"

"Продовжувати роботу цієї ТСК не варто. Скільки можна ще? За пів року вони витягнули всю інформацію, яку можна було витягнути. Є контролюючі органи, то нехай і розбираються, чи були зловживання, чи ні", – сказав політик. 

На думку Горвата, зважаючи на висновок ТСК, який констатує відсутність бюджетного фінансування УАФ, існування такої комісії є абсурдним.

"Я теж мав намір увійти до складу ТСК, але не встиг податися  група "Довіра" не була сформована на час, коли створювалася ТСК. Я так і не став членом комісії, і сподіваюсь, що вже й не стану. Це все пахне політикою, ми всі прекрасно розуміємо, хто це анонсував. Державі є чим займатися, а не рухатися у напрямку "крок вперед — два назад",  резюмував парламентар.

Відомо, що ТСК з розслідування будівництва футбольних міні-полів утворили в листопаді минулого року. 15 травня 2020 року термін її повноважень сплив, але підсумкового звіту про свою роботу комісія так і не представила. Був підготовлений лише проміжний звіт з неперевіреною та непідтвердженою інформацією стосовно можливих порушень, інформував сайт ВР. 

Натомість, в ОПЗЖ взялися закликати ВР продовжити повноваження ТСК. Депутат Григорій Мамка, якого пов'язують із Григорієм Суркісом, навіть констатував, що рішення про подальшу роботу комісії нібито вже прийнято, хоча, насправді, ВР відповідну постанову не розглядала. 

Про заангажованість дій окремих членів комісії, власне, в інтересах Суркіса, вже відкрито говорять окремі політики, закликаючи своїх колег не брати участі у дискредитаційній кампанії проти УАФ. 

З таким самим закликом до парламентарів звернулися й володарі "Золотого м'яча" Андрій Шевченко, Ігор Бєланов та Олег Блохін. Легенди українського футболу, зокрема, попросили політиків не займатися маніпуляціями на тему ТСК, зазначивши, що саме з цією метою вона, вочевидь, і була створена. 

Нагадаємо, що Григорія Суркіса фотографи ВР раніше спіймали на смс-переписці, де нібито нардеп писав про футбольну ТСК і давав комусь команду "працювати далі". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини