Головна Новини Політика Скандали "Вона баба робоча": Арахамія і Корнієнко обговорили форми депутата від "Слуги народу" Ірини Аллахвердієвої
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вона баба робоча": Арахамія і Корнієнко обговорили форми депутата від "Слуги народу" Ірини Аллахвердієвої

Не знаючи, що їх записують нардепи від "Слуги народу" Давид Арахамія і Олександр Корнієнко скабрезно обговорили свою колегу по фракції Ірину Хабібу

23 червня 2020, 23:59 comments11271
Поділіться публікацією:

Народні депутати від фракції "Слуга народу" Давид Арахамія і Олександр Корнієнко під час брифінгу у Миколаєві обговорили зовнішній вигляд своєї колеги Ірини Аллахвердієвої, яка на тлі офісного стилю в парламенті виглядає досить помітно. Запис прихованого розмови опублікувала в мережі редактор видання "Країна" Світлана Крюкова.

"Вона баба робоча": Арахамія і Корнієнко обговорили форми депутата від "Слуги народу" Ірини Аллахвердієвої

"Думаючи, що відеокамери вимкнені, Корнієнко заявив Арахамии, що їх колега по фракції Ірина Аллахвердієва — "баба робоча, як корабельна сосна", — підписала вона свою публікацію.

Після цього Крюкова розшифрувала всю запис розмови політиків, де згадувався і глава держави Володимир Зеленський.

Корнієнко: Алахвердиева — взагалі красуня.

Арахамія: Так.

Корнієнко: Така поддутая. звичайно, трохи. Трохи тюнінг, тон too much. Загалом вона баба робоча взагалі. Як корабельна сосна. Вона тут отху*ріт триста зустрічей за чотири місяці. І виграє. Вона така наживо. Енергетика.

Арахамія: багато Енергії

Корнієнко: Ну ти до президента її заведеш, ти побачиш. він підстрибне. викурить всі айкосы. Скаже: "Баба так. баба так".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський потрапив у справжній скандал у пресі, коли необачно зробив досить сексистське зауваження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини