Головна Новини Політика Скандали.Політика "У мене є ваші адреси, з кожним буду розбиратися по черзі": Гордон вимагає вибачень від хейтерів
commentss НОВИНИ Всі новини

"У мене є ваші адреси, з кожним буду розбиратися по черзі": Гордон вимагає вибачень від хейтерів

Журналіст Дмитро Гордон не має наміру просто так забути про жорстку критику і глузування в свою адресу від колег і активістів через інтерв'ю, яке він зняв з Ігорем Гіркиним і Наталею Поклонською

9 червня 2020, 21:46 comments3333
Поділіться публікацією:

Український журналіст Дмитро Гордон заявив, що вимагає публічних вибачень від інших колег і публічних особистостей, які займалися цькуванням і сміялися над ним після його визнання, що флешка зі скандальними інтерв'ю з Ігорем Гиркиным і Наталею Поклонською будуть направлені до Гааги для розслідування в незалежному суді. Про це він сказав в прямому ефірі телеканалу "Україна 24".

"У мене є ваші адреси, з кожним буду розбиратися по черзі": Гордон вимагає вибачень від хейтерів

Гордон визнає, що в певний момент таке повідомлення про значущість цих інтерв'ю могло здатися неправдоподібним з причини того, що зазначені персони вже неодноразово давали коментарі з питань, які їм ставив автор передач "В гостях у Гордона".

"Однак для будь-якого суду всі їх попередні інтерв'ю нікуди не годяться, так як слідчі розглядають тільки не змонтовані плівки, і я єдиний журналіст, хто може надати такі. І я надав. Мої флешки зараз в Гаазі", — позначив Дмитро Гордон.

При цьому він додав, що не має наміру залишити без відповіді всіх, кого вважає винним в образах, атаці на його офіс в Києві, насмішок і хейту.

"Я не полінувався і моя команда навела довідки про всіх, хто писав і говорив про мене гадості, в тому числі, мова йде про колись шанованих мною журналістів. У мене є повна інформація про всіх, є їх адреси, номери телефонів. Я вимагаю від кожного з них публічних вибачень. І якщо публічні вибачення не надійдуть вже найближчим часом, я з кожним буду розбиратися окремо і по черзі. Причому, отримаю від цього задоволення", — ставить ультиматум Гордон своїм опонентам.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Служба безпеки України заявила, що перевірить фактаж інтерв'ю ватажка сепаратистів так званого "ДНР" Ігоря Гиркина українському інтерв'юеру Дмитру Гордону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини