Головна Новини Політика Скандали Справа Стерненко: апеляційний суд переніс засідання на початок липня
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа Стерненко: апеляційний суд переніс засідання на початок липня

Стерненко заявив, що очікував сьогодні рішення суду

26 червня 2020, 19:52 comments1349
Поділіться публікацією:

Апеляційний суд міста Київ оголосив перерву у засіданні по справі Сергія Стерненко до 11:00 3 липня 2020 року. Під час судового засідання розглядають апеляцію на запобіжний захід колишнього керівника одеського "Правого сектора". Про це повідомляє hromadske.

Справа Стерненко: апеляційний суд переніс засідання на початок липня

Повідомляється, що суд прийме рішення після виступу поручителів. Судді заявили, що перерва їм потрібна для того, щоб ознайомитися з кожною заявою поручителів. У той же час Сергій Стерненко заявив, що очікував остаточне рішення суду сьогодні.

Нагадаємо, в понеділок, 22 червня, Печерський районний суд міста Києва скасував висунення підозри Івану Кузнецову у нападі на Сергія Стерненко в Одесі, два роки тому.

"Вчора суддя Підпалий на прохання адвоката Портнова та за сприяння Авакова скасував підозра Івану Кузнєцову, який за тисячу доларів напав на мене", — написав Стерненко.

Як раніше писали "Коментарі", Сергію Стерненко змінили місце перебування на домашній арешт.

Підсумки одного з попередніх судових засідань по справі Стерненко у Києві запам'ятають надовго: вибух під будинком Зеленського та нічні гості Венедиктової. Під час самого засідання поліція влаштувала бійку з активістами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини