Головна Новини Політика Скандали.Політика Резніков оскандалився через слова про Донбас-пухлину (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков оскандалився через слова про Донбас-пухлину (ВІДЕО)

Порівняння Резнікова про окуповані території суспільство сприйняло неоднозначно

2 листопада 2020, 12:17 comments1176
Поділіться публікацією:








Віце-прем'єр-міністр України — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков порівняв Донбас з онкологічною пухлиною і викликав бурхливе обговорення в Мережі. Скандал спричинив коментар, що пролунав у програмі "Рандеву з Яніною Соколовою".

Резніков оскандалився через слова про Донбас-пухлину (ВІДЕО)

"Нам головне — не взяти його назад, як пухлину, з якою ми не знаємо, що робити. Але ми розуміємо, що у нас є два варіанти. Це хворі території, в тому числі ментально. Є варіант резекції повної, ампутації, або — лікувати", — сказав Резніков.

Але він підкреслив, що виступає за "терапію і повне відновлення нашого організму".

Крім того, Резніков упевнений, що Росія ніколи не визнає Донбас офіційно російським, а український Донбас — їй не потрібен. Також у РФ, на думку українського чиновника, немає вирішення питання, як позбутися окупованого Донбасу.


Нагадаємо, в Тристоронній контактній групі на початку листопада мають намір представити якийсь "План дій" з інтенсифікації процесу мирного врегулювання на Донбасі. "Коментарі" разом з експертами розбиралися, чи є у нього шанси розморозити переговорний процес і чи пов'язано прийдешнє представлення з результатами місцевих виборів в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини