Головна Новини Політика Скандали.Політика "Позов мера Черкас до Зеленського": суд переніс засідання на серпень
commentss НОВИНИ Всі новини

"Позов мера Черкас до Зеленського": суд переніс засідання на серпень

Президент Володимир Зеленський не прибув до суду за заявою мера Черкас Анатолія Бондаренка, так як не був повідомлений про дату засідання

23 червня 2020, 22:13 comments1380
Поділіться публікацією:

Глава держави Володимир Зеленський не прибув на засідання Печерського районного суду Києва за позовом голови Черскасского міської ради Анатолія Бондаренка, якого гарант назвав бандитом. Про це черкаський мер написав на своїй сторінці в Facebook.

"Позов мера Черкас до Зеленського": суд переніс засідання на серпень

Як виявилося, причиною, по якій український гарант фізично не міг з'явитися в залі суду — це те, що йому не була надіслана повістка.

"Ну що ж.. Наступне засідання відбудеться 18 серпня, сподіваюся, до того часу в будівлі суду знайдеться папір і конверт, щоб повідомити президента", — іронічно зазначив у повідомленні Бондаренко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що адвокат мера Черкас Анатолія Бондаренко Денис Ципін подав позов про захист честі і гідності після того, як президент Володимир Зеленський назвав його клієнта бандитом.

"Я, Денис Ципін, адвокат мера Черкас Анатолія Бондаренка, подаю у Печерський районний суд міста Києва позовну заяву про захист честі і гідності, ділової репутації мера Черкас", — говорить юрист в своєму позові.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини