Головна Новини Політика Скандали "Поняття не маю, про що вони говорили": Зеленський про скандальні плівки розмови Порошенко-Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

"Поняття не маю, про що вони говорили": Зеленський про скандальні плівки розмови Порошенко-Байдена

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україну не потрібно залучати в передвиборну кампанію США, а правомірністю угоди між двома політиками займуться відповідні органи

1 червня 2020, 14:15 comments3294
Поділіться публікацією:

Глава держави Володимир Зеленський зазначив, що єдине, що його хвилює в скандалі з-за плівки розмови між п'ятим президентом України Петром Порошенко і віце-президентом США Джо Байденом, як це можна було поставити техніку для прослуховування гаранта в його офісі. Про це Зеленський розповів в інтерв'ю через Skype британському виданню The Telegraph.

"Поняття не маю, про що вони говорили": Зеленський про скандальні плівки розмови Порошенко-Байдена

"Послухайте, я правда нічого не знав про розмову і угоді між Порошенком і Байденом. І чи була ця угода досягнута або відкинута, і  чи існувала взагалі. Мене цікавить тільки те, як можна було підслухати, записати на плівку офіс президента України", — підкреслив Зеленський.

При цьому він зазначив, що не хоче, щоб Україну вмешивали в події, які відбуваються в США напередодні президентських виборів.

"Навіщо треба знову втягувати в це Україну? Зараз ми насолоджуємося двопартійною підтримкою в США, і в Конгресі, і в Сенаті. У нас є підтримка президента Дональда Трампа. Ці записи не є чимось пріоритетним", — сказав український гарант.

Також він додав, що не хоче впливати на внутрішньополітичну або зовнішньополітичну ситуацію в будь-якій країні або на процес виборів у будь-якій країні.

"Тому що наша країна суверенна і незалежна, така ж незалежна й суверенна країна — Сполучені Штати Америки", — підсумував Зеленський.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що народний депутат Андрій Деркач опублікував плівки телефонної розмови між Петром Порошенком і Джо Байденом, що послужили певним компроматом проти п'ятого президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини