Головна Новини Політика Скандали Похорон батька Порошенка: Венедіктова просить перенести суд, адвокат заявив про «спекуляцію на смерті»
commentss НОВИНИ Всі новини

Похорон батька Порошенка: Венедіктова просить перенести суд, адвокат заявив про «спекуляцію на смерті»

Генпрокурор Ірина Венедіктова попросила перенести суд щодо запобіжного заходу Петру Порошенку, адвокат нардепа різко заперечив цю інформацію

18 червня 2020, 11:27 comments2839
Поділіться публікацією:

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова звернулася до Печерського районного суду Києва із заявою відкласти розгляд клопотання щодо обрання запобіжного заходу п'ятому президенту України, народному депутату Петру Порошенку. Про це передає УНН із посиланням на прес-службу Офісу генпрокурора.

Похорон батька Порошенка: Венедіктова просить перенести суд, адвокат заявив про «спекуляцію на смерті»

Повідомляється, що генпрокурор звернулась із відповідною заявою до слідчого судді 16 червня. Зазначимо, що йдеться про суд 18 червня – на ньому планувалось розглянути клопотання про обрання міри запобіжного заходу Порошенку.

Однак адвокат нардепа Ілля Новіков у Facebook заперечив цю інформацію.

"Це все цинічна брехня і спекуляція на смерті. Порошенко з'явиться сьогодні в суді о 15:00 і буде заперечувати проти перенесення засідання. Похорон призначено на п'ятницю, 19 червня. З адвокатами за два дні ніхто не зв'язувався", — написав він.

Як повідомлялося, похорон батька Петра Порошенка довелося перенести через суд, куди п'ятого президента України покликали в якості підозрюваного. Прощатися з Олексієм Порошенко будуть в п'ятницю, 19 червня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини