Головна Новини Політика Скандали "Перетворив країну на посміховисько": Богдан образився на Зеленського за критику у свою адресу
commentss НОВИНИ Всі новини

"Перетворив країну на посміховисько": Богдан образився на Зеленського за критику у свою адресу

Екс-глава Офісу президента Андрій Богдан різко відреагував на слова Володимира Зеленського про причини розставання

11 червня 2020, 19:09 comments4357
Поділіться публікацією:

Колишній керівник Офісу президента Андрій Богдан заявив, що вдячний Володимиру Зеленському за своєчасне припинення трудових відносин, оскільки не хоче, щоб його ім'я спливало у контексті хаосу, в який український гарант "кидає країну". Про це він написав на своїй сторінці в Facebook у відповідь на зауваження Зеленського, що "Богдана зіпсувала влада".

"Перетворив країну на посміховисько": Богдан образився на Зеленського за критику у свою адресу

Колишній соратник президента покартав Зеленського в тому, що він не дотримується ділову етику відносин, коли партнери не розповідають один про одного неприємні речі, навіть якщо їхні шляхи розійшлися.

"Правила ділової етики не дозволяють порядним людям коментувати період спільної діяльності, навіть у разі, коли ці люди розійшлися. Звичайно, це правило в Україні досить часто порушується і я, як адвокат, у тому числі і Ваш, можу розповісти і розповідав Вам сотні історій чим це закінчувалося — нічим хорошим", — зазначено в повідомленні.

Також Богдан додав, що між ним і президентом була домовленість, що глава Офісу буде працювати в команді Зеленського до тих пір, поки сам президент не попросить його залишити посаду. При цьому він зазначив, що його робота була ефективною, і близькою до ідеалу, а ось результати цієї праці Зеленський всього за чотири місяці після звільнення Богдана "перетворив на реальне посмещише".

"Мені щиро шкода, що наші мрії про країну щасливих людей, де немає корупції, Ви проміняли на теплу ванну для себе і дешеві примхи непрофесійних і самозакоханих людей, які Вами маніпулюють", — підсумував екс-глава і діючий адвокат Андрій Богдан.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до міжусобиць з Володимиром Зеленським Андрій Богдан дуже гарно і оптимістично розписав потенціал "слуг народу" і всієї президентської команди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини