Головна Новини Політика Скандали Оксана Марченко: "Керівництво "1+1" спотворює інтереси українців через призму поглядів Коломойського"
commentss НОВИНИ Всі новини

Оксана Марченко: "Керівництво "1+1" спотворює інтереси українців через призму поглядів Коломойського"

Українська телеведуча висловилася про роботу телеканалу "1+1"

25 червня 2020, 20:48 comments2330
Поділіться публікацією:

Редакційна політика телеканалу "1+1" побудована на протиставленні однієї частини України інший, а це неприпустимо. Таку думку в інтерв'ю виданню "Країна.ua"висловила відома телеведуча Оксана Марченко, дружина народного депутата, голови політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя" Віктора Медведчука.

Оксана Марченко: "Керівництво "1+1" спотворює інтереси українців через призму поглядів Коломойського"

"Нав'язується ідентичність за поглядам, близьким частини громадян нашої країни. А цього категорично не можна робити в державі, де люди ходять в різні церкви, розмовляють різних мовах, шанують різних героїв", – переконана співачка.

Як акціонер телеканалів "1+1" та "ТЕТ", Оксана Марченко вважає, що там багато чого треба змінювати.

"...У першу чергу – менеджмент. Колишнє і нинішнє керівництво неспроможні, оскільки не відображають інтересів українського суспільства, а спотворюють їх через призму поглядів головного власника. Але для того, щоб проводити такі зміни, потрібно володіти контрольним пакетом акцій", – заявила телеведуча, не виключивши, що розширить свою частку акцій цих телеканалів.

Також Оксана Марченко відповіла на питання, чи спілкується вона з олігархом Ігорем Коломойським, який є основним власником цих каналів.

"Я з Коломойським знайома, зрозуміло, але не спілкуюся. Ми бачилися багато років тому. Ніяких відносин не підтримуємо, їх і не було ніколи", – розповіла дружина Віктора Медведчука.

Раніше "Коментарі" публікували думку Оксани Марченко про політиків "нової хвилі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини