Головна Новини Політика Скандали.Політика «Неякісні діти»: нардеп Третьякова пояснила свою скандальну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

«Неякісні діти»: нардеп Третьякова пояснила свою скандальну заяву

Нардеп від «Слуги народу» Галина Третьякова розповіла, чи піде з посади голови комітету Верховної Ради після своїх слів про дітей «низької якості»

26 червня 2020, 11:35 comments2052
Поділіться публікацією:

Народний депутат від "Слуги народу" Галина Третьякова, яка потрапила у скандал через свої слова про "дітей низької якості", визнала, що заява була невдалою. Про це голова парламентського комітету з питань соцполітики та захисту ветеранів написала на своїй сторінці у Facebook.

«Неякісні діти»: нардеп Третьякова пояснила свою скандальну заяву

Нардеп розповіла, що не піде з посади голови комітету Верховної Ради після ситуації, яку вона назвала "організованим булінгом".

"Нікуди не збираюсь йти під зовнішнім тиском. Буду робити свою справу, реалізовувати план законодавчих ініціатив (реформ), який розробляла все своє життя", — написала вона.

Третьякова зауважила, що не є ідеальною, та й не намагається такою бути. Парламентарка визнала, що її слова пролунали некоректно, але, мовляв, хто із живих не робить помилок.

"Так, слова обрані невдало. Хто з нас не помиляється, тим більше в момент довгих публічних виступів?  Я досі намагаюся впоратися з прискореним серцебиттям перед подібними виступами", — зазначила "слуга народу".

Нагадаємо, після заяви про "дітей низької якості" депутата зі "Слуги народу" Галину Третякову Союз Федерації профспілок вимагає звільнити з посади голови парламентського комітету, а в соцмережах її звинуватили у нацизмі. Так, в "Слузі народу" пояснили вислів про "дітей низької якості" та майбутню долю головування Третьякової у комітеті Ради.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини