Головна Новини Політика Скандали.Політика "НЕгерой" нації: читачі "Коментарів" визначили найбільш зашквареного політика України
commentss НОВИНИ Всі новини

"НЕгерой" нації: читачі "Коментарів" визначили найбільш зашквареного політика України

Портал "Коментарі" завершує проект "НЕгерой нації", "переможцем" якого став п'ятий президент України Петро Порошенко

1 червня 2020, 13:14 comments2970
Поділіться публікацією:

П'ятий президент України Петро Порошенко виявився найбільш зашквареним політиком сучасної України за версією підписників соціальних мереж "Коментарів". У фінальній сутичці проекту "НЕгерой нації" чинний лідер партії "Європейська солідарність" "обіграв" свого молодого колегу по політичній силі Олексія Гончаренка. Сумарно у всіх наших соцмережах Порошенко порахували більш зашквареним 79% респондентів.

"НЕгерой" нації: читачі "Коментарів" визначили найбільш зашквареного політика України

Зазначимо, що шлях Порошенка до перемоги був непростим – на кожній з чотирьох стадій конкурсу йому протистояли інші, не менш одіозні політики. Спочатку він зумів "перемогти" лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко, потім у битві президентів "здолав" Віктора Януковича, а в півфіналі не залишив шансів передостанньому прем'єр-міністру України Олексію Гончаруку. Варто додати, що в усіх опитуваннях Порошенко "перемагав" з досить вагомим відривом.

Дякуємо всім читачам, які взяли участь у нашому конкурсі. Ми обіцяємо, що і надалі будемо радувати вас цікавими опитуваннями. Поки ж пропонуємо визначити кращих політичних експертів країни. Спасибі, що ви з нами!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини