Головна Новини Політика Скандали.Політика Нардеп Сюмар зливає бренд «Європейської солідарності» на Київщині - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп Сюмар зливає бренд «Європейської солідарності» на Київщині - ЗМІ

ЗМІ повідомили, які загрози для іміджу «Євросолідарності» несе робота координатора місцевих виборів Вікторії Сюмар на Київщині

2 липня 2020, 16:18 comments1585
Поділіться публікацією:

Народний депутат України Вікторія Сюмар з фракції "Європейська солідарність" напередодні місцевих виборів торгує брендом популярної  партії на Київщині. Про це йдеться у матеріалі "Капіталу".

Нардеп Сюмар зливає бренд «Європейської солідарності» на Київщині - ЗМІ

Один з активістів ЄС на умовах конфіденційності зізнався, що Вікторія Сюмар призначена координатором місцевих виборів від "Європейської солідарності" у Київській області.

"Наприклад, у Боярці Сюмар збирається віддати у "франшизу" місцеву партійну організацію. Під кого?  Під Вадима Гедульянова з Одеси, який працює зараз на Київщині та набрав у свою команду колишніх регіоналів. Наприклад, Світлану Сушко — директорку місцевої гімназії, активного члена Партії Регіонів і активістку Московського Патріархату", — повідомив активіст виборчого штабу "Європейської солідарності".

Також, за інформацією джерел у штабі "Європейської солідарності", Вадим Гедульянов під час парламентських виборів 2019 року зрадив партії і працював на Олександра Горобця — мажоритарника від "Слуги народу".

За даними джерел, на передачу місцевих відділень ЄС Сюмар підштовхнули політичні амбіції її нового чоловіка — Дмитра Христюка. Нібито Христюк буде висуватися в очільники Ірпінської об’єднаної територіальної громади під прапорами "Євросолідарності", а профінансувати вибори Христюка викликався головний спонсор Вадима Гедульянова — екс-нардеп Артур Палатний. Але навіть цих коштів буде недостатньо, пише ЗМІ. 

Зазначимо, що чоловік Вікторії Сюмар — Дмитро Христюк — був заступником одіозного міського голови Ірпеня, забудовника Володимира Карплюка.

Раніше повідомлялося, як посилення карантину може вплинути на місцеві вибори в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини