Головна Новини Політика Скандали Маруся Звіробій подала в суд на Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Маруся Звіробій подала в суд на Зеленського

Скандальна активістка Маруся Звіробій вважає правління Володимира Зеленського антиконституційним

2 червня 2020, 04:10 comments3830
Поділіться публікацією:

Маруся Звіробій подала в суд на Зеленського

Відома численними різкими і жорсткими заявами на адресу чинної української влади активістка Маруся Звіробій заявила, що подає до суду на главу держави Володимира Зеленського. Своє звернення до однодумців вона опублікувала у своєму Telegram-каналі.

Так, за словами Звіробій, вона вважає за необхідне оскаржити президентство відповідача, оскільки він використовує державні структури для придушення опозиції.

"Своїм наказом президент Зеленський підпорядкував собі Державне бюро розслідувань і таким чином розправляється зі своїми опонентами. Я вважаю це порушенням президентом Конституції. Тому ті, хто хоче оскаржити дії топ-зрадників батьківщини, прошу, пишіть в приват, я вам це організую", — заявила Звіробій своїм однодумцям.



Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час судового засідання, де розглядалася справа за фактом погрози президенту Володимиру Зеленському від Марусі Звіробій, остання вибухнула брудною лайкою на адресу прокурора.

Прокурор почав зачитувати підозра Звіробій, зазначивши, що воно було засновано на лінгвістичної експертизи. Після слів про те, що Звіробій підозрюється у вчиненні злочину середньої тяжкості в залі почали сміятися. Після чого Звіробій, перекрикуючи прокурора, сказала: "Ах, ти ж п@..р". Прокурор продовжив зачитувати підозру.

У підсумку обвинувачення попросило суд зобов'язати волонтерку здати закордонний паспорт, з'являтися до слідчого і носити електронний браслет, без взяття під варту. На що Звіробій заявила: "Собі нашийник одягни, собака!"



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини