Лукашенка викликали на боксерський ринг і дали добу на підготовку (відео)

Відомий ресторатор Вадим Прокоп'єв викликав президента Білорусі Олександра Лукашенка на дуель за те, що той його принизив

Президента Білорусі Олександра Лукашенка викликали на боксерський поєдинок. Відеозвернення і заклик битися на рингу на своєму каналі в "Ютуб" опублікував відомий мінський ресторатор Вадим Прокоп'єв, якого політик обізвав "п***расом".

Прокоп'єв каже, що в його оточенні прийнято або вибачатися, або відповідати за свої слова.

“Три раунди у ринзі по три хвилини. Секунданти надійні - міністр МВС і колишній начальник ОМОН", - говорить бізнесмен.

Ресторатор, звертаючись до Лукашенка, запевняє, що пропустити це відео той не зможе: чоловік розіслав його у всі ЗМІ та відправив особисто прессекретарю президента. На відповідь Прокоп'єв дав Лукашенку 24 години.

У білоруських ЗМІ пишуть про те, що бізнесмен продав свої частки в місцевих ресторанах і перебрався в Сінгапур, де відкрив свій заклад.

Нагадаємо, стихійні акції протесту, які відбулися вчора ввечері в Мінську та багатьох інших містах Білорусі, завершилися масовими затриманнями. Місцеві ЗМІ та інформагентства пишуть, що протестувальники вибудовували так звані ланцюги солідарності, проте завершилося все сутичками з силовиками. В результаті тільки в Мінську затримали 150 осіб. Всього ж, згідно з останніми даними, в ізоляторах перебуває 215 затриманих.