"Корабельна сосна - не привід": Корнієнко заявив, що скандали в "Слузі народу" не зупинять його амбіцій

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Корнієнко переконаний, що скандал на грунті сексизму не повинен ставати на заваді реалізації його політичних планів

Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що не має наміру подавати у відставку через скандал на ґрунті сексизму, де він назвав своїх колег "робочою бабою" і "корабельною сосною". Про це він розповів в інтерв'ю Радіо Свободі.

Так, за словами нардепа, цей інцидент не повинен порушувати його плани, адже він ще не все встиг реалізувати, для чого прийшов у політику.

"Якщо хтось думав, що я не відчув репутаційних втрат, то це не так. Але своїх власних думок про відставку у мене не було. У випадку української політичної культури не факт, що це когось вплине або стане для когось прикладом... Як політик я поки не все зробив, що планував для себе в політиці, хотів би ще позайматися цим трохи", - зазначив Корнієнко.

При цьому лідер "Слуги" відмовився відповідати на питання про те, як відреагувала його сім'я на цей скандал, присвячений формам двох жінок у політиці.

"Моя сім'я і так, в принципі, страждає з-за моєї популярності ... Це велика зміна - треба переналаштовувати життя як-то: нові звички заводити, не говорити все, що ти думаєш, тому що тебе можуть записувати", - зауважив Олександр Корнієнко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко приніс вибачення за те, що назвав свою колегу Ірину Хабібу "корабельної сосни" і "бабою робочої", а також уточнив, що насправді мав на увазі не її.