Головна Новини Політика Скандали.Політика Колишнього президента кличуть на допит у якості підозрюваного
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишнього президента кличуть на допит у якості підозрюваного

ДБР знову викликало на допит нардепа Петра Порошенка у справі про незаконне призначення суддів ВАКС

24 червня 2020, 15:50 comments1139
Поділіться публікацією:

Держбюро розслідувань відправило п'ятого порядку президенту України та голові фракції "Європейська солідарність" Петра Порошенка з вимогою прибути на допит 30 червня для дачі свідчень за підозрою в незаконному призначенні суддів у Вищий антикорупційний суд. Про це прес-служба ДБР повідомила на своїй сторінці в Facebook,

Колишнього президента кличуть на допит у якості підозрюваного

"Відповідно до статей 133, 135-139, 224 Кримінально-процесуального кодексу України підозрюваний Порошенко П. А. викликається на 10:00 00 хвилин 30 червня 2020 року в Державне бюро розслідувань для допиту в якості підозрюваного та інших процесуальних справ", — зазначено в повідомленні.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ряд відкритих кримінальних справ, порушених проти Петра Порошенка можуть позначитися на чинному керівництві України.

"Останні дії нової української влади – негативний сигнал для коллетивного Заходу. У свій час такий послав Янукович, посадивши Тимошенко. Всі розуміли, що справа є політично мотивованою. І є ризик, що наш нинішній напівавторитарний режим йде по тій же кривій доріжці", – резюмує політичний експерт Віктор Таран.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини