Головна Новини Політика Скандали.Політика Гончаренко про справу Порошенка в ГБР: "Нас хочуть скрутити в баранячий ріг"
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончаренко про справу Порошенка в ГБР: "Нас хочуть скрутити в баранячий ріг"

Депутат фракції "Євросолідарність" Олексій Гончаренко впевнений. що ДБР просто розправляється з опонентами з команди Петра Порошенка за вказівкою нинішньої влади

10 червня 2020, 15:59 comments1331
Поділіться публікацією:

Народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко, відомий скандальними заявами за трибуною Верховної Ради, заявив, що нинішнє розслідування ДБР проти лідера фракції Петра Порошенка не можна трактувати інакше, ніж політична репресія проти опонента чинної влади. Про це він заявив під час мітингу біля стін Держбюро розслідувань, передає канал "Прямий".

Гончаренко про справу Порошенка в ГБР: "Нас хочуть скрутити в баранячий ріг"

Так, на переконання одіозного політика, президент Володимир Зеленський робить все можливе, щоб позбутися  команди, яку боїться.

"Насправді ДБР вже треба перейменовувати в Державне бюро переслідувань, бо тільки цим і займаються, виконуючи політичні замовлення діючої влади. Це єдине, на що вони здатні і вони намагаються зачепитися за будь-яку справу, що можна хоч якось провернути проти Петра Порошенка. А чому? Тому що вони страшно нас бояться і знають, що нас мільйони. І так їм хочеться сьогодні згорнути нас, як кажуть, у баранячий ріг. Цього не буде, ми трималися, тримаємося і будемо триматися, ми боролися, боремося і будемо боротися за країну", — позначив Гончаренко в колі прихильників.

Крім того опозиційний нардеп додав, що якщо в Україні можна і сьогодні перерахувати всі заслуги, які зробив для громадян п'ятий президент Порошенка, то за рік свого президентства Зеленському нічого не залишається, як тільки переслідувати своїх політичних конкурентів.

"Що ми побачили за цей рік від діючої влади? Коли за рік немає жодного конкретного результату, коли нічого сказати суспільству, то тоді починаються репресії проти тих, хто насправді є що сказати суспільству і має конкретні заслуги перед ним", — заявив Гончаренко, перерахувавши як заслуг минулої влади безвиз, західні санкції проти Росії, зростання економіки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нардеп Олексій Гончаренко з трибуни гостро розкритикував всю команду Володимира Зеленського.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини